Holstebro – Vi plejer talenterne

DTA-1Holstebro Kommune er en af Danmarks førende kommuner, når det handler om at udvikle talenter inden for musik, idræt og kunst. Vi ønsker at tiltrække unge talenter, og tilbyder derfor et attraktivt talentudviklingsmiljø. Det sker blandt andet gennem udvikling af et campusmiljø for talentudvikling, eliteuddannelser inden for kulturelle og sportslige fag og et bymiljø, der er attraktivt for unge.

I Holstebro Kommune har du gode muligheder for at udvikle dit talent – næsten uanset hvad det er. Vi tilbyder en bred vifte af talent- og eliteuddannelser, så uanset om du har talent for at danse, spille håndbold, eller musik har vi et tilbud til dig. For i Holstebro Kommune plejer vi vores talenter – og vi er stolte af dem.

111208-OMTC-4948_Download_til_pressebrug_RGB_5613I 2012 blev Holstebro Kommune kåret som årets Musikskolekommune som anerkendelse af kommunens store indsats for at udvikle et unikt talentudviklingsmiljø og samme år blevHolstebro Musikskole kåret til Årets Musikskole. Holstebro Musikskole giver musiske talenter enestående muligheder for at udvikle sig og deltage i blandt andet talentkonkurrencer og særlige muligheder, eftersom Musikskolen er hjemsted for MGK MidtVest, Rytmisk Musik Holstebro, OrkesterMidtVest samt Det danske Ungdomsensemble, DUEN.

Comments are closed.