VUC Holstebro-Lemvig-Struer

Inspirationsaften 1VUC Holstebro-Lemvig-Struer er et voksenuddannelsescenter med undervisning i tre byer, Holstebro, Lemvig og Struer.

VUC har årligt 2000 kursister som nyder godt af vores undervisning og de moderne faciliteter.

VUC Holstebro-Lemvig-Struer tilbyder 4 forskellige uddannelser, som kan kombineres på mange forskellige måder. Alle uddannelserne er tilrettelagt i et enkeltfagssystem, men kan tages som fuldtidsstudium.

Forberedende Voksenundervisning (FVU) , er til dig, der vil forbedre dine færdigheder i dansk, matematik, engelsk og it. Undervisningen er på grundlæggende niveau og er tilpasset netop dit behov.

OBU, svært ved at læse og skrive? Så er du måske ordblind. Du bliver testet og går til ordblindeundervisning på VUC. Undervisningen er tilpasset dine behov. Du lærer at bruge it. It er en støtte i undervisningen og i hverdagen.

AVU på VUC kan du tage en Almen Voksenuddannelse. Du kan supplere eller ajourføre dine almene kompetencer og aflægge prøver på niveau med folkeskolens afgangsprøve og erhvervsuddannelsernes prøver. AVU er også en god forberedelse til HF.

Du kan også tage en hel HF over 2 eller flere år. Du kan målrette din HF mod dit drømmestudie, og VUC’s studievejledere kan rådgive dig om dit forløb. Du kan også vælge at fordybe dig i et enkelt fag, der har din interesse.

Comments are closed.