Erhvervsakademi Midtvest

???????????????????Erhvervsakademi MidtVest udbydes der videregående fuldtidsuddannelser (Erhvervsakademiuddannelser, EAU) inden for de merkantile, tekniske og informationsteknologiske områder.

Der udbydes også professionsbacheloruddannelse i international handel og markedsføring og deltidsuddannelser (Akademiuddannelser, AU) som er modulopbygget og, hvor undervisningen primært foregår om aftenen. Derved er det muligt at kombinere arbejde og uddannelse.

Alle uddannelser kvalificerer den studerende til spændende og alsidige jobs i erhvervslivet. Samtidig giver nogle af uddannelserne også merit til videregående uddannelser enten her i landet eller i udlandet.

Erhvervsakademi MidtVest har afdelinger i Holstebro og Herning og tilbyder fuldtidsuddannelser som datamatiker, finansøkonom, el-installatør, VVS-installatør, laborant, markedsføringsøkonom, proces-/fødevareteknolog, produktionsteknolog, serviceøkonom og professionsbachelor i international handel og markedsføring. Derudover findes der 15 deltidsuddannelser heriblandt Ledelse, Oplevelsesøkonomi, Retail og International transport og logistik.

Comments are closed.