Holstebro – Din studieby

Studenterdans_StoretorvHvorfor skal du vælge Holstebro som din studieby? Det skal du, fordi vi har et af de bedste studiemiljøer og fordi du har mulighed for at vælge mellem rigtig mange forskellige uddannelser. Du kan f. eks. blive fysioterapeut, pædagog, balletdanser, bygningskonstruktør, laborant, kok, sygeplejerske, socialrådgiver, markedsføringsøkonom eller noget helt, helt andet.

Mangler du inspiration til studievalg, så besøg www.studiebyholstebro.dk, hvor der er en oversigt over alle de uddannelser, du kan tage i Holstebro, inddelt efter emner, som du kan lade dig inspirere af, og har du brug for mere input, så tag udgangspunkt i guiden til studievejledning.

spil2På StudiebyHolstebro.dk kan du også læse blogs fra studerende, og på den måde få viden om deres hverdag på studiestedet. Læs blandt andet om det sociale liv på Holstebro Campus VIA og om fem forskellige studerendes fremtidsplaner.

På Studiebyholstebro.dk kan du også få et indblik i, hvordan det er at være studerende i Holstebro. Her er det de studerende selv, der fortæller om deres hverdag både på studierne og i fritiden. Du kan læse om alt lige fra anmeldelse af caféer, løbeguides, artikler om udveksling, top 3 lister over billige studiebøger og meget andet.

Du kan også følge StudiebyHolstebro på facebook, hvor du kan blive holdt opdateret på studierelevante arrangementer, studierabatter, nye blogs og meget mere.

Godt campus og hyggelig by

Hovedbyen Holstebro er desuden en spændende studieby, med et godt campusmiljø. Det er forholdsvis let at finde gode boliger til fornuftige priser i Holstebro og nærområdet, så du får ikke samme problemer med at finde et sted at bo, som i andre studiebyer. I linkboksen i højre side har du mulighed for at se nærmere på nogle af boligmulighederne. I avisen Holstebro Onsdag kan du hver uge finde lejligheder og værelser, som er til leje.

KaffeladenHolstebro har et meget varieret byliv, hvor du både finder hyggelige caféer, gode spisesteder, små værtshuse og livlige diskoteker. En stor del af Holstebros gå-i-byen steder er centreret i Østergade, som ligger i forbindelse med gågaden. Under fanen Fritidsliv og via Night Out Holstebro kan du finde inspiration til hvad du kan lave, når du ikke studerer. På Holstebro.dk og Borger.dk finder du information om, hvordan du melder flytning, vælger læge og finder ud af det med skat, hvis du er ved at flytte hjemmefra.

På de følgende sider kan du finde information om en række af de muligheder der er for at studere i Holstebro Kommune. For mere indgående information vil vi anbefale dig at læse mere på StudiebyHolstebro.dk, men først vil vi præsentere dig for hvad en af dine måske kommende studiekammerater mener om Holstebro som studieby:

Comments are closed.