Talent og studieby

Klassiske MGK-eleverHvis du gerne vil udvikle dit talent og tage en videregående uddannelse er det her du skal bo! Hovedbyen Holstebro er en spændende studieby med et godt campusmiljø, godt shoppingmiljø og et sjovt og sikkert natteliv. Holstebro er også et kraftcenter for talentudvikling, og uanset om dit talent er på det kreative, musiske, sportslige, eller teknologiske område, finder du mulighed for udvikling, som kan føre til en karriere inden for den kreative verden.

Vi har nogle af Danmarks bedste talentudviklingsmiljøer. Blandt andet Holstebro Musikskole, som i 2012 blev kåret som Danmarks bedste, Dansk Talentakademi, som styrker og udvikler de kreative talenter, Den Kongelige Balletskole og Holstebro Elitesport.

Uddannelsesmæssigt spænder vi vidt og du kan blandt andet læse på videregående uddannelser til ergoterapeut, pædagog, fysioterapeut, socialrådgiver og sygeplejerske. Du kan blandt andet også uddanne dig til lærer, bygningskonstruktør, finansøkonom eller laborant. De uddannelsessteder der hører under Holstebro Kommune, har et spændende tværfagligt studiemiljø, som er fremtidssikret, internationalt orienteret og fast forankret i professionsuddannelsernes praksisfelt og gennem projektarbejde med erhvervslivet. Læs meget mere om de forskellige uddannelser og det spændende studiemiljø på Studieby Holstebro.

Kitesurfing2_justeretNår du har fri fra uddannelsen, er der rig mulighed for at leve et aktivt liv i de mange foreninger, sports- og kulturtilbud og oplevelser i naturen. Du kan bl.a. prøve kitesurfing i Vesterhavet nær Thorsminde og i Nissum Fjord.

 

 

Comments are closed.