Ryde – Et godt sted at bo hele livet

Ryde er et godt sted at bo hele livet igennem, omgivet af smuk natur. Ryde er en velfungerende landsby tæt på skov og kun fem minutters kørsel fra den smukke Handbjerg Marina. Landsbyen ligger strategisk godt placeret i forhold til arbejdspladser, da der i alle retninger er en overskuelig afstand til de større byer, bl.a. Holstebro, Skive og Herning og Holstebromotorvejen.

Der er et rigt foreningsliv for folk i alle aldre (idræt, spejder, familieklub, børneklub, teenklub, Indre Mission, seniorklub, musikkens venner og jagtklub). I Ryde drager vi omsorg for hinanden og står sammen om tingene. I Ryde og nabolandsbyen Stendis er der mange små fritidslandbrug, hvor en del har heste.

Ud over den årlige tredages sommerfest, som alle foreninger på tværs er medarrangører af, er der jævnligt arrangementer som karneval, koncerter og kunstuge, men i det daglige er det et jævnt, virksomt, trygt og godt netværk, der er i højsædet.

Friskolen Margrethe Reedtz Skolen er med sine ca. 80 elever fra 0-7. klasse en attraktiv skole, der ligger midt i Ryde. Skolen har en fællessal og en gymnastiksal, som også bruges af lokalsamfundet. “Gården”, som er en puljeinstitution for børn i alderen 3-10 år, beliggende i udkanten af Ryde, har gode udendørs faciliteter. Desuden er der en privat stordagpleje for 0-3 årige.

Fritiden bliver også brugt i den hyggelige fælles minipark med bålhytte og borde/bænke, der ligger frit tilgængelig for alle, mellem skolen og kirken.

Der er et godt samarbejde med Rydhave Slots Efterskole og hal, som ligger tæt på Ryde.

Der er gode indkøbsmuligheder inden for fem km. fra Ryde.

Vi glæder os til at tage godt imod dig.

www.ryde.dk

Comments are closed.