Mogenstrup – Her hjælper vi hinanden

Mogenstrup vuggestueI Mogenstrup har vi i 2014 med fælles hjælp fornyet et aktivitetsområde ved byens legeplads, som alle kan benytte. Det ligger centralt i landsbyen og er meget brugt at unge og ældre. Vores fælles arealer ligger i sammenhæng med en trampesti, som forbinder Mogenstrup med den smukke natur langs Karup Å. Mogenstrup ligger i fin kørselsafstand til både Holstebro, Viborg, Skive og Herning og der er gode busforbindelser til både Holstebro og Skive. Der er børnepasning for de 0-6 årige og som skolesøgende går skolebussen fra Mogenstrup til Sevel, hvor der er en god folkeskole til 7. klassetrin.

Mogenstrup festI Mogenstrup har vi et godt sammenhold og hjælper hinanden. Vi er altid glade for at byde tilflyttere velkommen. I de sidste par år har Beboerforeningen budt rigtig mange tilflyttere velkommen, bl.a. med en velkomstfolder og en  invitation til Dilettant eller Sommerfest.

Som borger i Mogenstrup, har du rig mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter både sommer og vinter. Vi har alt muligt, fra petanque til lystfiskeri, svampeture, snapsebrug og cykelture ved Stubbergård Sø og Flynder Sø. Fællesskabet kommer tydeligst til udtryk hver sommer, når vi holder den årlige sportsfest. Har du lyst til at sætte dit præg på lokalsamfundet, er du velkommen til at deltage i og være medarrangør af de aktiviteter, som menighedsrådet, beboerforeningen, missionshuset, idrætsforeningen, jagtforeningen, forsamlingshuset og Øster Sogns Udvikling sætter i gang. Der er et Mogenstrup trialbanegodt samarbejde på tværs af foreningerne, som består af børnefamilier, unge og gamle. Det giver en god synergi og et godt kendskab til hinanden på kryds og tværs – og det vil være let for tilflyttere at finde gode venner her.

Her trives folk med nærhed, tryghed og den friske luft og skønne natur, der ligger lige uden for hoveddøren.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Comments are closed.