Idom-Råsted – Fordi det er sjovere

Idom-Råsted børn bader“Vi går den lige vej med skæve idéer.”

Idom-Råsted er et unikt landsbyfællesskab som i 2008 vandt prisen som Årets Landsby i Region Midt.  De 1002 indbyggere er fælles om sloganet “Har du idéen, er vi klar med handling.”

Idom-Råsted er et aktivt område centreret omkring tre institutioner: Idom-Råsted Skole og børnehuset Solkær, Holstebro Golfbane i Råsted og kulturhuset Plexus i Idom.

Skole og Børnehuset Solkær: Efter en god start på livet i den lokale dagpleje, får børn i Idom-Råsted, som noget særligt, mulighed for at gå i den samme institution fra de er 3-14 år. Denne model skaber tryghed og forudsigelighed for vores børn, og er med til at skabe god udvikling. Både Børnehuset Solkær og skolen underviser efter PALS Udviklingsmodel = Positiv Adfærd i Læring og Samspil.

Holstebro Golfbane i Råsted: Én af landets bedste 18 hullers golfbane beliggende i skøn natur.

Kulturhuset Plexus: Med fuldtidsansat kok og konditor leveres mere end 1.000 gourmet kuverter ud af huset. Plexus danner også rammen om et utal af arrangementer, konferencer og koncerter hvert år. Det er et også et samlingssted for alle indbyggerne i Idom-Råsted og centrum for motionscenter, idrætsforeninger, skoleaktiviteter m.m.Idom-Råsted aktiviteter

I området udspiller sig et rigt foreningsliv for både unge og ældre, ofte med inddragelse af den omgivende natur. Her er Borgerforeningen, Idrætsforeningen, Jagtforeningen, Foredragsforeningen, Pensionistklubben, Ungdomsklubben og Spejderne, samt en masse uformelle fællesskaber.

Idom-Råsted er særlig kendt for de initiativrige og handlekraftige borger, som får tingene til at ske, fordi vi vil. I Idom-Råsted er mangfoldigheden stor og fællesskabet er i top.

Idom-Råsted er og bliver et godt sted at vokse op.

www.idom-raasted.dk

Comments are closed.