Husby – Fællesskab og socialt engagement

Husby klitplantageFællesskab, traditioner og socialt engagement er kerneværdier i Husby. Vi mødes på tværs af generationer, ung som gammel, med sut og gangstativ. Folk der bor her, har bevidst valgt at bosætte sig her. Det giver god stemning og en positiv ånd, der smitter af så snart folk mødes.

Fra Husby Sø i øst, med dens rørskove og bævere, over engene og agerjorden til den store Klitplantage, hederne og klitterne i vest, til det store Vesterhav, rummer Husby essensen af Vestjysk natur. Netop naturen har været medvirkende til, at kunstnere gennem generationer har slået sig ned i området, så Husby også i dag er rigt på kunstnere og kunsthåndværkere.

I Husby er der plads til alle. Der er luft mellem husene og højt til himlen. I gamle dage var alle herude bønder – sådan er det ikke længere. I stedet er folk med alle mulige baggrunde rykket ind. Det giver stor mangfoldighed, det giver os karakter, det gør os alle unikke.

Feriegæster er en naturlig del af Husby og især af området Vester Husby. Tidligere tiders forudseenhed har gjort, at Vester Husby i dag fremstår som et unikt rekreativt område, med stråtækte sommerhuse på store naturgrunde omkranset af træer, der er eftertragtede af gæster fra ind- og udland. Ofte er det sket, at folk, der gentagne gange har besøgt Husby som feriegæster, er blevet en del af byens sociale liv og er endt med at slå sig ned i Husby. For hvorfor tage hjem, når ferien er slut?

Vesterhavet ved HusbyDu skal flytte til Husby hvis:

  • Du kan lide den vestjyske natur, den sociale hygge i et lille lokalsamfund og kan trives i både eget selskab og blandt originaler.
  • Du vil give dine børn en tryg opvækst på landet, med overskud i familie og økonomi.
  • Du vil bo der, hvor andre vemodigt tager hjem fra, når ferien er slut.

Comments are closed.