Fakta

Holstebro Kommune strækker sig over ca. 80.000 hektar fra klitterne og Vesterhavets brusen i vest, til de frodige og kuperede landskaber ved Limfjorden i øst, og har godt 58.000 indbyggere. Dermed er Holstebro Kommune landets 19. største.

Mellem disse yderpunkter finder du Nissum Fjord, hederne, de smukke skovområder og de vidtstrakte landbrugsjorder, som udgør en stor del af Danmarks Spisekammer. Midt i det hele ligger Holstebro by, der med sine ca. 35.000 indbyggere er hele landsdelens hovedstad og kraftcenter for handel, kultur, erhverv, uddannelse og udvikling.

Holstebro Kommune er et dejligt og interessant sted at bo, uanset om du vælger hovedbyen Holstebro, eller en af de mindre byer i oplandet. Eksempelvis er Idom-Råsted, som ligger lidt vest for Holstebro, kåret til Årets Landsby. Vi har gode karrieremuligheder og skønne steder du kan bo, hvor du altid er tæt på naturen. I Holstebro Kommune får du glæde af det spændende kulturliv, de mange uddannelsesinstitutioner og et enestående talentmiljø. Der er også gode muligheder for at videreuddanne sig i Holstebro. Det kan du læse mere om på studiebyholstebro.dk

Vi er en kommune, der hele tiden udvikles, og vi er ikke bange for at tænke stort eller skævt. Kort sagt:

  • Vi har udsyn
  • Vi tør gå andre veje og være i front
  • Vi udvikler os løbende både hvad angår fysisk planlægning og udvikling af servicetilbud

Du kan læse mere om nogle af kommunens fremadrettede strategier på Holstebro.dk.

 Kommunekort1

Comments are closed.