Mogens B. Eliassen

morgens ellisasen“I Holstebro er der mulighed for at dyrke alle former for fritidsaktiviteter, både til lands til vands og i luften. Jeg selv fik taget et flycertifikat gennem Holstebro Flyveklub der ligger i Nr. Felding. Det er en fantastisk oplevelse selv at flyve  og se vores smukke natur omkring Holstebro fra oven. Og så giver det også en frihed til at komme rundt omkring i Danmark. De muligheder, er det med til at gøre mogensHolstebro til et godt sted at bo.”

”Der er rigtig mange ildsjæle i Holstebro, der gør en stor indsats for byen og dens borgere, hvilket er med til at gøre byen til et godt sted at bo. Eksempelvis arrangerer Kulturperlen koncerter i Anlægget sommeren over til en meget lille pris, så alle kan få en god oplevelse.

I Holstebro kan man gå til stort set alle former for idrætsaktiviteter. Herunder skal det nævnes, at der udvikles mange talenter i Holstebro indenfor en bred vifte af sportsgrene.

Mogens B. Eliassen er 46 år, gift og er født og opvokset i Holstebro Kommune. Han er filialdirektør i Andelskassen samt deltidsansat indsatsleder ved Holstebro Kommune Brand og Redning.

Comments are closed.