Helle Reinhold

Helle Reinhold 2

Kasernen i Holstebro

“Vi har en fantastisk kaserne i Holstebro, hvor arbejdsmiljøet er skønt, og placeringen lige mellem natur og byen er perfekt. Her er mennesker fra hele landet, og folk er rigtig gode til at tage imod nye mennesker. Jeg boede 4 år i en af de huse tæt på kasernen, hvor både bager og skoven kun var i gå afstand væk fra min hoveddør.”

“I hverdagen er der ikke nogen hierarkisk opdelt kultur på kasernen, tværtimod. Jeg tror det er med til at give det gode arbejdsmiljø, fordi her er alle ligestillet, men når vi er afsted på opgaver har vi selvfølgelig stadig rangorden.” 

Byen og muligheder

“Den kunst og kultur der er i byen betyder rigtig meget for mig, jeg bruger det bare ikke nok. Det er rart altid at have tilbudet, og ellers kan jeg opleve det i vores super hyggelige og flotte gågade. Den er rigtig smuk, og rig mulighed for en god café tur.”

“Det er skønt at her er noget for alle! Både spejder, idræt og andet, men også for talenterne. Her er plads til at udvikle noget helt særligt, samt plads og fokus på bredden af mennesker. Der er mange aktiviteter man kan være med til, og mange klubber er blevet meget  store, men de rummer stadig det lokale nærvær, der gør man føler sig velkommen. Alt bliver dog ikke samlet i selve Holstebro, hvilket jeg syntes er godt, for så er det stadig plads til de helt små klubber.”

Stolthed fra oplandet

“Det er fedt, at her kan man være stolt af at komme fra oplandet. Landsbyer og områder giver folk stolthed, fordi de er med i noget særligt. Her hvor vi bor, har vi vejfest en gang om året, hvilket alle gårdene som ligger i området deltager i. Det var vi med til allerede første år vi boede i området, og det er fedt at være med til noget så lokalt, og blive budt ind og være velkommen.”

Her hører vi til

“Selvom man nogen steder kan opleve at blive dømt og kaldt en Københavner snude, har jeg aldrig oplevet det her i Holstebro.”

“Det vigtigste fra mig i forhold til Holstebro, er at her har jeg lyst til mine børn vokser op. Jeg har ofte tænkt på at flytte tilbage til Sjælland hvor min familie bor, men jeg føler det er her vi hører til, og derfor er jeg blevet boende i 10 år. Nu når jeg har fået børn, har det betydet mine egne forældre har valgt at flytte til Mejrup, for at være tættere på os.”

Helle Reinhold er 39 år og uddannet officer, og er til daglig Kaptajn i hæren. Hun flyttede til Holstebro for 10 år siden, og kommer oprindeligt fra Hillerød. Idag bor hun med sin mand som kommer fra Hjørring, og sammen har de fået 2 drenge. Helle er virkelig et natur menneske, og nyder at have sin egen gård med både høns, hund og kat.

Comments are closed.