Belinda og Tina

 “image1Holstebro er absolut en spændende by. Her er mange interessante mennesker, og de har så meget at tilbyde. Derfor elsker vi også at kunne give noget tilbage, i form af selv-forkælelse, og ved at skabe et pusterum, for der sker rigtig mange ting for mange mennesker i Holstebro.” 

“Vi trækker både København og andre store byerimage2 til os, ved at invitere fra de steder, og over til os for at lave arrangementer.” 

“Holstebro er både en storby, og en lille by. Her er både liv, travlhed, og byliv, og samtidig er der noget lokalt nærvær, som gør, at man virkelig kommer ud og møder folk. Det var blandt andet sådan vi fandt hinanden, og efterfølgende har lavet en virksomhed sammen.” 

“Har du en iværksætterdrøm i maven, så er der ingen begrænsninger i Holstebro, kun muligheder. Her bor en masse dejlige folk, og det er bare om at gribe chancen og kaste sig ud i det, Holstebro kan rumme det. Vi elsker det “arbejde” vi har idag, for vi føler aldrig, at vi er på arbejde. Vi hygger os hele tiden i butikken, midt i byens liv og gågade.” 

Belinda Christensen og Tina Uhre er selvstændige. De er indehavere af Style Vision, som udover at være en frisør og wellness salon, også består af en eksklusiv tøjforretning i tilknytning til salonen, hvilket åbner muligheden for en total make-over i samme butik.

De bor begge i Holstebro, men Belinda kommer oprindeligt fra Thorsminde, mens Tina kommer fra Hjerm. De er begge uddannet frisør, makeupartist, og har suppleret med kurser blandt andet i London.

Comments are closed.