Job og karriere

Nikon kamera d  25 maj 2010 087I Holstebro Kommune er der masser af både private og offentlige arbejdspladser til dig, uanset om du har en kort, mellem eller lang videregående uddannelse eller er faglært eller ufaglært. Her er derfor mange gode muligheder for at få et godt arbejde og skabe sig en karriere både indenfor kommunegrænsen eller lige i nærheden.

Mange med en længere videregående uddannelse

Vidste du at andelen af medarbejdere i virksomhederne i Holstebro Kommune med en længerevarende uddannelse ligger mellem 4,0 og 7,9 %, ifølge Videnarbejdets Danmarkskort fra 2009, og at det kun er i Københavnsområdet, Århus, Aalborg og Roskilde at andelen af videnarbejdere er højere?

Eller vidste du, at der i Holstebro Kommune og i nabokommunerne er bosiddende godt 8000 akademikere? Hvis du flytter til Holstebro Kommune med en lang videregående uddannelse i bagagen er du således langt fra alene. I netværk som Cand.Net kan du desuden møde andre kandidatuddannede og derigennem få et nyt og stærkt socialt netværk, som også rummer fagligt indhold.

Iværksætter

Hvis du har en iværksætter i maven, og ønsker at starte egen virksomhed i Holstebro Kommune tilbyder STARTVÆKST Holstebro individuel vejledning og arrangerer introduktionsmøder og iværksætterkurser.

STARTVÆKST Holstebro varetager den lokale, basale erhvervsservice, herunder vejledning af iværksættere og virksomheder. På STARTVÆKST Holstebro finder du også din lokale konsulent, der er behjælpelig i processen. Som iværksætter kan du også have gavn af at tage kontakt til Nordvestjysk Erhvervsråd.

Til nystartede virksomheder tilbyder udviklingsparken Nupark også mange services, der kan være med til at skabe en god grobund for fremtidig innovation.

Hør mere om mulighederne for iværksætteri og innovation i videoen:

 

Comments are closed.