Shopping

Danmarks flotteste gågade

Gågade_med tårnHolstebro er en skøn handelsby og er flere gange kåret som Danmarks bedste og flotteste handelsby. Det skyldes atmosfæren i gågaderne, hvor du finder mere end 200 specialbutikker og selvfølgelig masser af hyggelige caféer og restauranter, hvor du kan stille din sult og tørst. Ligeledes giver kunsten, som er overalt på gader og torve en helt fantastisk atmosfære. Læs meget mere om shoppingmulighederne i Holstebro by på Holstebro Handelsstandsforening og VisitHolstebro.

Store varehuse og handelscentre

shopping_holstebro1_1024For enden af gågaden Nørregade ligger Nørreport Centret, som er et shoppingcenter, hvor du finder mere end 25 butikker. På Lavhedevej umiddelbart uden for centrum ligger Lavhedecentret, hvor du blandt andet finder Jysk, Flügger, Netto, cykelforretning, restaurant, Garant Gulve m.m.

I den nordlige del af Holstebro, ved Ringvejen i det område der kaldes Nyholm Centret, ligger der en række store varehuse. Her finder du blandt andet Bilka, Harald Nyborg, flere køkken- og boligindretningsbutikker, Stark Byggemarked, IDEmøbler og Toys’R’Us.

Shopping og handel i oplandet

Ud over Holstebro finder du også gode handels- og shoppingmuligheder i resten af kommunen, hvilket du kan læse mere om på VisitHolstebro. Endelig kan du gå på oplevelse og måske gøre en god handel i de lokale kunstneres værksteder og gallerier eller i gårdbutikkerne med lokale fødevarer rundt omkring i kommunen. I ugeavisen Holstebro Onsdag finder du ofte annoncer fra spændende små og store steder, som er værd at besøge.

 

Comments are closed.