September

Golf

Der er flere forskellige golfbaner i Holstebro Kommune og alle har de deres særpræg. Der er således gode muligheder for at dyrke golfinteressen i hverdagen, fordi der aldrig er langt til en god bane.

Link: Golfbaner i Holstebro Kommune

 

Se kronvildt og hør dem brøle

På Råstedvej mellem Råsted og Vind er der indrettet en plads med udsyn til krondyr. I efteråret kæmper hannerne om hunnernes gunst. Bliv i bilen, som du kan parkere på det afmærkede område. Det forstyrrer dyrene mindst. De bedste tidspunkter er morgen og aften, men i godt vejr vil krondyrene også ofte være ude på de åbne arealer midt på dagen.

Link: Naturstyrelsen

 

Travetur i Skovlund Plantage

Gå eller cykel fra stien på Indre Ringvej tæt ved Kunstmuseet, overfor Kvickly. Stien rammer efter ca. 2 km den 3 km lange afmærkede natursti i Skovlund Plantage. Drej til højre når I kommer til den afmærkede rute. Langs ruten er der standere med en spørgsmålsjagt. Hvil benene og spis en snack på shelterpladsen ca. halvvejs.

Link: Travetur

 

Restaurantbesøg

Der er mange forskellige restauranter, der kan danne rammen om en hyggelig aften med lækker mad. De findes i alle prisklasser og er fordelt over hele kommunen. Så uanset om det bare er lidt selvforkælelse eller en særlig anledning der skal fejres, er muligheden tilstede.

Link: Restauranter i Holstebro

 

Svampejagt

Er du lidt af en kender, kan du tage på svampejagt i Nordre Feldborg.
Kør efter den store p-plads på Bjørnkærvej.
Læs om Nordre Feldborg Plantage her.

 

 

Tennis

Der er flere forskellige steder i Holstebro Kommune, hvor du kan spille tennis. Rigtig mange byer i kommunen har en hal, hvor der er mulighed for at spille tennis. Hvis du vil have det fulde udbytte af din tennis og samtidig møde andre mennesker, er der flere tennisklubber du kan blive medlem af, du kan søge i foreningsregisteret efter den klub der tættest på dig.

Comments are closed.