Oktober

Open By Night

Kom til Open By Night i Holstebro og se de mange gode tilbud. Der sker altid noget spændende til Open By Night i Holstebro.

Link: Handel i Holstebro

 

 

Klassiske Dage

Gå ikke glip af Klassiske Dage! Oplev danske og udenlandske stjerner indenfor klassisk musik. Hvert år i begyndelsen af oktober er der Klassiske Dage. Det er en fantastisk mulighed for at høre verdensberømte klassiske musikere og sangere.

Link: Klassiske Dage

 

Jagt

Der er mange steder i Holstebro Kommune, hvor der er mulighed for jagt på rådyr, krondyr, fuglevildt m.m.
Der er flere forskellige jægerforeninger i Holstebro Kommune, så hvis du interesserer dig for jagt, er det let at finde ligesindede.

 

Leg med hunden i skoven

Gå tur med hunden i hundeskoven i Nibsbjerg Plantage. Her kan hunden få lov at lege frit.
Hundeskoven er ca. 6 hektar stor og beliggende på Idomvej nær Holstebro centrum. Der er p-plads på Idomvej og indgang til hundeskoven.

Link: Info og kort

 

“Poesi på en Torsdag” på Knudsens

Poesi på en Torsdag – er et lyrikarrangement på Knudsens, hvor du kan møde dansk eller udenlandsk poesi live. Tre gange i foråret – februar, marts, april – og tre gange i efteråret – september, oktober, november – hver gang den første torsdag i måneden – inviteres digtere til oplæsning af egne digte på Poesi på en torsdag.

Link: Poesi på en torsdag

 

FOF kursus

FOF har masser af kurser, så der er rig mulighed for at deltage i spændende og udviklende aktiviteter i efteråret. En mulighed kunne være yoga, eller tyskkursus, eller vinkursus eller…

Link: FOF

Comments are closed.