November

Bowling og buffet

På Bowl ’n’ Fun er der rig mulighed for en sjov dag i vintermørket. I har mulighed for at bowle alt det I orker og I kan kombinere bowlingen med aftensmad i form af buffeten fra restaurant The Grill. På Bowl ’n’ Fun kan I også bowle som optakt til en festlig tur i byen med den særlige pakke Bowl ’n’ Buddy eller Powerbowling.

Link: Bowling

 

Teaterforestilling i Black Box Theatre

Black Box Theatre, som ligger i tilknytning til Musikteatret, giver mulighed for at opleve spændende og medrivende forestillinger af høj kvalitet. Året rundt er der masser af interessante forestillinger i vidt forskellige genrer, så der er noget for enhver smag.

Link: Musikteatret

 

Strandingsmuseum St. George

Verdens værste skibskatastrofe. Det var hvad der skete juleaften i 1811, hvor to engelske linjeskibe i en orkan strandede ud for tangen ved Thorsminde. Næsten 1400 mænd og drenge druknede i bølgerne. Kun 17 kom levende i land. Katastrofen, som overgik Titanic, blev startskuddet til det redningsvæsen vi har i dag. Besøg museet og oplev katastrofen på nærmeste hold.

Link: St. George

 

Stand-up show i Musikteatret

Året rundt er der spændende shows og forestillinger i Musikteatret i Holstebro. Med jævne mellemrum kommer tidens kendte stand-up komikere og giver et show i Holstebro. Tag vennerne under armen og få rørt lattermusklerne.

Link: Musikteatret

 

FOF kursus

FOF har mange forskellige kurser, som det kan være både sjovt og lærerigt at deltage i. Hvad siger du for eksempel til madlavning for mænd? Fysio Pilates? Mindfullness?

Link: FOF kurser

 

Kor

Der er flere forskellige kor i Holstebro Kommune. Du kan se et udvalg herunder:

Joysingers
Holstebro Gospelkor
Allstars Holstebro
Vestjysk Koncertkor
Kammerkoret Gesta Danorum
Mejdal Koret

Museum for Kleinkunst

Museum for Kleinkunst blev oprettet i 1987 i Holstebros ældste og mindste hus, Bomhuset”.
Museet har en fast samling på ca. 2000 værker, grafik, maleri og skulpturer i kleinformat, det vil sige 8 x 5 cm. Værkerne er donerede eller udlånt af kunstnerne.
Værkerne udstilles i separate udstillinger med ca. 200 i hver. Derudover viser museet skiftende udstillinger.

Link: Kleinkunst

Comments are closed.