Maj

Forårsmesse på Ausumgaard

Den spændende forårsmesse, som finder sted hvert år i begyndelsen af maj, er et must for alle der kan lide økologi og lokale fødevarer i topklasse, blandet med kunsthåndværk og andre skønne sager. Tag gode sko på og en rygsæk med til alle de lækre ting, du med garanti ønsker dig med hjem.

Link: Ausumgaard

 

Stort plantemarked på Gimsinghoved

Et af landets bedste plantemarkeder finder sted hvert år på Gimsinghoved i Struer den 1. lørdag i maj. Her kan du købe og sælge planter og andre haveting og udveksle erfaringer med andre, der har samme lyst og interesse for planter.

 

Arrangement på Knudsens

Knudsens er en over 100 år gammel teatersal, der med det utroligt smukke interiør og unikke akustik er en fantastisk ramme.
På Knudsens er der et væld af kulturelle aktiviteter, så som koncerter, børneteater, revyer, comedy, shows, dans, opera og mange andre genrer.

Link: Knudsens

 

Besøge gårdbutik eller stalddørssalg

Flere steder i området finder du lækre lokale råvarer som du kan købe med hjem til middagsbordet.
Eksempler på disse er:

Dansk Økologisk And
Ausumgaard Gårdbutik
Tvis Honning Gårdbutik
Staby Ismejeri

På tur med kunsten

Tag vennerne i hånden og vis kunsten i gågaden frem. Husk at hente brochuren ”Kunstguide”, som guider jer rundt til kunstværkerne og fortæller om dem. Hent den på Holstebro Turistbureau, eller download den her: Kunstguide

 

Se kronvildt på Sandfær Plantage

På Råstedvej mellem Råsted og Vind er der indrettet en plads med udsyn til krondyr og deres kalve. Bliv i bilen, som du kan parkere på det afmærkede område. Det forstyrrer dyrene mindst. De bedste tidspunkter er morgen og aften, men i godt vejr vil krondyrene også ofte være ude på de åbne arealer midt på dagen.

Link: Naturstyrelsen

 

Hør fortælling i Fortælle Galleriet

Kom og oplev en fortælling af Ingrid Hvass i Fortælle Galleriet og bliv en del af den ældgamle fortællekunst. Oplev den helt særlige stemning i de nye og gamle fortællinger.

Link: Ingrid Hvass

Comments are closed.