Juli

Hjerl Hede – sommerlevendegørelse

Oplev levendegørelsen på Hjerl Hede og  prøv nogle af de mange aktiviteter.
I sommerperioden er Hjerl Hede spækket med spændende oplevelser. I kan se, dufte, smage og røre ved livet som det så ud i Danmark for 100-200 år siden. Hjerl Hede er en ”must see” oplevelse.

Link: Hjerl Hede

 

Arrangement på storskærm

I løbet af sommeren er der ofte flere arrangementer på storskærmen ved Black Box. Det kan blandt andet være sportsarrangementer som VM eller EM der vises på skærmen, eller en film.
Læs mere på musikteatret.dk eller i avisen Holstebro Onsdag.

 

Tur til stranden

Der er gode badestrande i Holstebro Kommune. tag f.eks. en tur til Vesterhavet og oplev en af Danmarks bedste strande ved Thorsminde, og se de fantastiske solnedgange om aftenen.

Link: Vis vej

 

Kanotur på Storå

En kanotur på Storå er noget I kan være sammen om. For familier med lidt større børn er det oplagt at bruge en sommerdag eller en weekend på at glide gennem vandet og opleve hyggen og roen. En kanotur giver mulighed for at I er aktive sammen, og samtidig får hyggesnakket. Der er flere overnatningsmuligheder langs Storå.

I kan leje kanoer og købe kanomærker til egen kano gennem Holstebro Turistbureau.

 

Surfing ved Thorsminde

Vesterhavet ud for Thorsminde er et lækkert sted for windsurfing. Man surfer på sydsiden af havneudløbet. Hoved spottet ligger lige langs havnemolen, men der er flere spot de næste par km. ned ad kysten, som også fungerer godt.
Vær opmærksom på, at bølgen kan blive meget kraftig og at der kan være strøm.

 

 

Oplev Limfjordsruterne

Prøv blandt andet ”Bryggeriruten” og ”Forfatterruten”, som fører dig rundt i Limfjordslandet. Her kan du opleve nogle af de særegne steder og personer, som er med til at give Limfjordslandet karakter.

Link: Visitlimfjorden

 

7

En tur i friluftsbadet

Badetur i friluftsbadet i Holstebro på Boldhusgade 1. Her er soppebassin, børnebassin og baner til beachvolley og minifodbold. Få en hyggelig dag med masser af vandpjaskeri og godt humør. Der er en lille kiosk, hvor der kan købes forfriskninger og der er altid livredder tilstede.

Link: Friluftsbadet

Comments are closed.