Januar

Udsalg

Tag på januarudsalg i Danmarks flotteste gågade. Besøg de over 250 specialbutikker i Holstebro, hvor du har mulighed for at købe alt hvad du kan forestille dig, til udsalgspriser.

Link: Holstebro-handel

 

 Fitness

Smid julefedtet i et af de mange fitnesscentre der ligger i området. I Holstebro Kommune finder du store, landsdækkende fitnesskæder, men også mindre, lokalt forankrede fitnesscentre.

 

 

Fenris rollespilsforening

Rollespil er, som navnet siger, et spil med roller og får mulighed for at være med i en verden som er helt anderledes end hverdagen. Rollespil bruges der også kostumer, sminke og specielle effekter, for at vie en mere levende oplevelse. Der er ikke noget fast manuskript og handlingen er ikke bestemt på forhånd, man skriver selv sin historie. I Fenris er der flere former for rollespil, blandt andet; Live Rollespil, Bord Rollespil (P&P), Figur Rollespil, Brædtspil og meget mere. Fenris har en forening for børn fra 13 år og op, samt voksne med fælles interesse.

Link: Fenris rollespil

Holstebro Kunstmuseum

Oplev en af de aktuelle udstillinger på Holstebro Kunstmuseum. På Kunstmuseet kan du blandt andet opleve værker af Picasso, Chagall, Matisse og den danske kunster Tal R.

Link: Holstebro Kunstmuseum

 

Langrend

Oplev de smukke omgivelser i Vestre Plantage på par langrendski på den 4 km. lange løjpe, der starter og slutter ved Harrestrupvej.

Link: Vis vej

 

 

Nytårskoncert

Kom ind og oplev nytårskoncerten i Musikteatret i Holstebro. Oplev en nytårskoncert, der er spækket med fest, farver, god underholdning og alt hvad der hører sig til.

Link: Musikteatret

 

Dans

Har du lyst og mod på anderledes og sjov motion, så kan det være dans er noget for dig. Januar er en måned hvor der ofte starter nye hold op, og uanset om du er øvet eller nybegynder, så findes der et hold for dig.

Link: Dans i Holstebro1

Comments are closed.