Februar

Brunch på Nr. Vosborg

Brunch og rundvisning på Nr. Vosborg.

I februar måned, hvor vinteren begynder at føles lang, er det et oplagt tidspunkt at forkæle sig selv på. Tag til søndagsbrunch på herregården Nr. Vosborg og smag på de mange lækre specialiteter fra lokale fødevareproducenter.

Link: Nr. Vosborg

Håndbold i Gråkjær Arena

Kom til håndboldkamp i Gråkjær Arena og oplev en spændende og hektisk kamp med Team Tvis Holstebros herre- eller damehold.

Link: Håndbold i Holstebro

 

 

Skiliften i Vestre Plantage

I Holstebro Kommune kan man øve sig i at stå på ski i vestre plantage, som har en sjældenhed i Danmark, nemlig en skilift.

Link: Yderligere info

 

Vinsmagning

Skal det være en hyggelig date eller en aften med vennerne, hvor smagsløgene er i centrum, er det oplagt at bruge aftenen på vinsmagning. Besøg eksempelvis restaurantStøberiet eller restaurant Under Klippen, som arrangerer vinsmagning eller butikken Vild med Vin, hvor du kan købe en smagekasse med hjem.

 

 

Tur i svømmehallen

Der er flere steder hvor der er mulighed for at svømme indendørs i Holstebro Kommune, så hvis du trænger til at komme i god form, er en vandhund, eller bare har lyst til en dukkert i ny og næ, er der en mulighed nær dig.

Link: Svømmehaller

 

Holstebro Bymarathon

Holstebro Bymarathon er et bynært løb, hvor en stor del af ruten er placeret i Holstebro, med en afstikker til de naturskønne områder tæt ved byen. Ruten varierer med løb på sti/grus og asfalt og fører blandt andet forbi en del af Holstebros berømte kunstværker.

Link: Holstebro Bymarathon

 

Bytur i Holstebro

Tag vennerne med på en glad aften i byen i Holstebro, hvor der masser af muligheder for at få slukket tørsten omkring Østergade.

Link: Bytur Holstebro

Comments are closed.