August

Nissum Fjord Dage

 

Nissum Fjord Dagene er en festival, som hele tiden udvikler sig. Den finder sted i slutningen af august og løber af stablen henover en weekend. Der sker utrolig mange spændende aktiviteter i området omkring Nissum Fjord i disse dage, så der er noget for enhver.

 

 

Krabber, rejer og muslinger

Høst Limfjordens rigdom og lækkerier. Bevæbnet med spande og net er der mulighed for at indsamle krabber, fjordrejer og blåmuslinger, så der er masser af delikate råvarer til en velsmagende aftensmad.

Grillede blåmuslinger er en lækker vestjysk ret til en lun sommeraften. Server dem med flutes og kølig hvidvin eller champagne til.

 

Holstebro Åben

I slutningen af august er der Holstebro Åben, hvor hele Holstebro summer af oplevelser. Handelslivet, virksomheder, kulturhuse, uddannelsesinstitutioner, museer og kommunale institutioner slår dørene op for alle interesserede. Oplev alt fra rundvisninger, foredrag og udstillinger, til shopping, opvisninger og meget meget mere.

Link: Holstebro Åben

 

Til stranden

Der er gode badestrande i Holstebro Kommune. Prøv blandet andet den Blå Flag strand ved Thorsminde, som har flydetov der danner et gigantisk ”badebassin”, der gør badning mere sikkert.

 

Skærum Mølle og Huset for Sten og Stjerner

Tag på besøg på Skærum Mølle og Huset for Sten og Stjerner en søndag eftermiddag. Kom gerne til rundvisningen, så du får det fulde udbytte. De smukke bygninger er fyldt med historie og i løbet af året er der en del spændende foredrag, med anerkendte foredragsholdere.

Link: Skærum Mølle

 

Maleworkshop på Galleri Sønderbygaard

På Sønderbygaard afholdes en række kurser i tegning og akrylmaling i løbet af året. De er af varierende længde, så du kan vælge alt fra et formiddagskursus til et kursus på en hel uge.

Link: Galleri Sønderbygaard

 

Kitesurfing i Nissum Fjord

Nissum Fjord og Vesterhavet ud for Thorsminde Havn er gode steder, hvis du har lyst til at kitesurfe. Vinden er stabil og i Nissum Fjord er bølgerne overskuelige, så er du ikke så øvet, er det et rigtig godt sted at starte. Prøv også kiteskolen, som du kan læse mere om her.

Comments are closed.