September

Fisketur

Fisketur Munkbro BørnefamilierMunkbro Fiskesø ved Nr. Felding ligger i et skønt naturområde lidt syd for Holstebro. Put & Take søen er på ca. 8.000 m² og har en børnesø til børn under 12 år. Der er gode muligheder for at fange ørreder. Der er også legeplads, bålplads og toilet. Tag madpakken med og nyd en afslappende dag med familien.

Link. Fisketur

Se kronvildt og hør dem brøle

KrondyrPå Råstedvej mellem Råsted og Vind er der indrettet en plads med udsyn til krondyr. I efteråret kæmper hannerne om hunnernes gunst. Bliv i bilen, som du kan parkere på det afmærkede område. Det forstyrrer dyrene mindst. De bedste tidspunkter er morgen og aften, men i godt vejr vil krondyrene også ofte være ude på de åbne arealer midt på dagen.

Link: Kronvildt

Ridning på Islandske heste

Islandske Heste Vedersø BørnefamilierVed Vedersø kan I deltage i turridning på stranden.

Turridning på strand, i plantager og fredet terræn af forskellig varighed, afhængig af din form og ridefærdighed.
Dette foregår på Islandske Heste!

Link: Vedersø Ridecenter

 

Travetur i Skovlund Plantage

Skovlund Plantage BørnefamilierGå eller cykel fra stien på Indre Ringvej tæt ved Kunstmuseet, overfor Kvickly. Stien rammer efter ca. 2 km den 3 km lange afmærkede natursti i Skovlund Plantage. Drej til højre når I kommer til den afmærkede rute. Langs ruten er der standere med en spørgsmålsjagt. Hvil benene og spis en snack på shelterpladsen ca. halvvejs.

Link: Vandretur


Restaurant besøg

Ud at spise VoksneDer er mange forskellige restauranter, der kan danne rammen om en hyggelig aften med lækker mad. De findes i alle prisklasser og er fordelt over hele kommunen. Så uanset om det bare er lidt selvforkælelse eller en særlig anledning der skal fejres, er muligheden tilstede. Find inspiration til en hyggelig aften med god mad på Visitholstebro.dk

 

Fredagscafé på Holstebro Musikskole

Holstebro Musikskole  VoksneDen første fredag i hver måned er der gratis koncert på Holstebro Musikskole fra kl. 16.30-17.30. Fredagscafeerne foregår i Orkestersalen, og koncerterne ledes af skolens korleder, sanglærer og pianist Laurie Otto. Kom og få en god musikalsk oplevelse at starte weekenden på.

Link: Holstebro Musikskole

 

Kender du en næsebjørn?

Borbjerg Mølle Kro BørnefamilierHvis ikke, kan du møde næsebjørnene Mulle og Malle på Borbjerg Mølle Kro. De er helt tamme og kan håndfodres. De har blandt andet selskab af lamaer, emuer og æsler, som også er glade for at få gæster.

Link: Borbjerg Mølle

Comments are closed.