Oktober

Efterårsferie på Hjerl Hede

Hjerl Hede Efterårsferie BørnefamilierTag bedstemor og bedstefar i hånden og brug en dag i efterårsferien i historiens tegn. I uge 42 er der både hyggelige og uhyggelige aktiviteter for børn og voksne på Frilandsmuseet Hjerl Hede. Kom og oplev stemningen og de mange aktiviteter. Måske kan du finde en lygtemand eller en elverpige med hul i ryggen.

Link: Hjerl Hede

Lav flotte græskarhoveder

Græskarhoveder BørnefamilierOm efteråret er det tid til hygge og lys. Brug en hyggelig eftermiddag på at skære græskar ud til flotte og farlige græskarlygter. Du kan blandt andet købe dem hos spejderne og hos flere lokale fødevareproducenter.

 

Halloween på Nr. Vosborg

Halloween NrDer sker en masse, når det er Halloween på Nr. Vosborg! Læs mere i Holstebro Onsdag og på Nr. Vosborgs hjemmeside.

 

 

En vild dag hos Wild n’Fun

Adventure Golf børnefamilierSkal der være gang i den i teenagefamilien, så tag ud til Wild ’n’ Fun hvor I kan prøve alle mulige forskellige ting. Her er både adventure-golf, gokart, sumo football og meget andet.

Link: Wild n’Fun

 

Flyv med drage

Drageflyvning BørnefamilierByg en drage og sæt den op i området ved Stubber Kloster en solrig og blæsende efterårsdag. I kan lave konkurrence om hvem der laver dragen med den længste hale og hvem der kan få sin drage til at flyve højest.

Link: Vis vej

FOF billedskole for børn

Børn tegner BørnefamilierTil tegning og maleri i FOF Billedskole for børn. FOF har forskellige aktiviteter og tilbud til børn i alle aldre.

Link: FOF

Comments are closed.