Marts

Besøg Holstebro Museum

Legetøjsudstilling Holstebro Museum BørnefamilierBesøg Holstebro Museum og se den spændende legetøjsudstilling og de andre interessante udstillinger på museet. Nyd frokosten i museets café. Hvis tiden er til det, vil det også være oplagt at besøge Undrekammeret i Holstebro Kunstmuseum.

Link: Holstebro Museum

 

Tur langs stranden

Gåtur langs stranden BørnefamilierGåtur langs stranden ved Thorsminde og se om blæsten har skyllet rav op. Husk en pose til pæne sten og muslingeskaller. I kan også tage fiskestangen med, for i marts er der gode muligheder for at fange sild og rødspætter ved Thorsminde.

Link: Thorsminde Havn

 

Besøg Vestjydsk Fritidscenter

Badeland i vestjysk  fritidscenterTag en tur i svømmehallen i Vestjydsk Fritidscenter i Ulfborg. Få brugt en masse energi og få en dag med godt humør, rutsjebaner og vandsprøjt.

Link: Vestjydsk Fritidscenter

 

På mountainbike i Stråsø Plantage

Børnevenlig Mountainbike børnefamilier10 km. sydvest for Holstebro finder du Stråsø Plantage. Området byder på spændende mountainbikeruter i et varieret terræn og en del af ruterne egner sig til børn og unge. Naturstyrelsen har i samarbejde med Ulfborg Cykelklub etableret en afmærket mountainbikebane i det kuperede terræn øst for Sdr. Vosborg Hede ved Filsøvej.

Link: Ulfborg Cykelklub

 

DGI´s forårsopvisning

Forårsopvisning Idrætcenter Vest beggeOplev DGIs flotte og imponerende forårsopvisning, der altid finder sted den første weekend i marts i Idrætscenter Vest i Holstebro.

Her kan du opleve fede spring og fantastisk dygtige gymnaster og selv blive inspireret til at udvikle dine evner.

Link: Forårsopvisning

 

Blå eller grøn spejder?

Spejder børnefamilierUanset om din yndlingsfarve er blå eller grøn, har vi en spejderuniform der passer dig. I Holstebro Kommune kan du både være med i FDF, KFUM, De grønne Pigespejdere (KFUK) og Det Danske Spejderkorps.

 

Ridning i Holstebro Kommune

Ridning BørnefamilierDu har flere muligheder for at gå til ridning, deltage i stævner og for at få din egen hest opstaldet, når du bor i Holstebro Kommune. Der er rideskoler og rideklubber fordelt over hele kommunen, så uanset hvor du bor, er du aldrig langt fra andre hesteinteresserede.

Link: Foreningsportalen

 

Børneaktivitet på Holstebro Bibliotek

Børneaktiviteter på biblioteket BørnefamilierBibliotekerne i Holstebro Kommune tilbyder jævnligt aktiviteter for og med børn. Her finder du også inspiration til nye spændende bøger for børn og meget andet. Har du svært ved at finde nyt læsestof, er bibliotekarerne på altid klar til at dele ud af deres store viden.

Link: Biblioteker i Holstebro Kommune

Comments are closed.