Maj

Forårsmesse på Ausumgaard

Forårsmesse Ausumgaard BeggeDen spændende forårsmesse, som finder sted hvert år i begyndelsen af maj, er et must for alle der kan lide økologi og lokale fødevarer i topklasse. Ud over de mange lækre lokale råvarer der præsenteres og sælges på Forårsmessen, er der et utal af andre spændende ting for børn og voksne.

Link: Ausumgaard

 

Stort plantemarked på Gimsinghoved

Gimsinghoved plantemarked BørnefamilierEt af landets bedste plantemarkeder finder sted hvert år på Gimsinghoved i Struer den 1. lørdag i maj. Her kan du købe og sælge planter og andre haveting og udveksle erfaringer med andre, der har samme lyst og interesse for planter.

Link: Gimsinghoved

 

Staby Ismejeri

Staby ismejeri BørnefamilierPå Staby Ismejeri laver de noget af områdets bedste is og onsdag og lørdag kan du komme forbi gårdbutikken og købe den lækre, nylavede is med hjem.
Hvis I er en gruppe på mindst 10 personer, kan I bestille en rundvisning på Staby Ismejeri og rundt til gårdens køer.

Link: Staby Ismejeri

 

Se kronvildt i Sandfær Plantage

KrondyrPå Råstedvej mellem Råsted og Vind er der indrettet en plads med udsyn til krondyr og deres kalve. Bliv i bilen, som du kan parkere på det afmærkede område. Det forstyrrer dyrene mindst. De bedste tidspunkter er morgen og aften, men i godt vejr vil krondyrene også ofte være ude på de åbne arealer midt på dagen.

Link: Sandfær Plantage

 

Fenris rollespilsforening

Fenris RollespilRollespil er, som navnet siger, et spil med roller og får mulighed for at være med i en verden som er helt anderledes end hverdagen. Rollespil bruges der også kostumer, sminke og specielle effekter, for at vie en mere levende oplevelse. Der er ikke noget fast manuskript og handlingen er ikke bestemt på forhånd, man skriver selv sin historie. I Fenris er der flere former for rollespil, blandt andet; Live Rollespil, Bord Rollespil (P&P), Figur Rollespil, Brædtspil og meget mere. Fenris har en forening for børn fra 13 år og op, samt voksne med fælles interesse.

Link: Fenris rollespil

Musik skal der til

Musikskole BørnefamilierDet musiske miljø på Holstebro Musikskole er i topklasse og har dit barn rytmisk og musisk sans, er musikskolen et af Danmarks bedste steder at udvikle talenter. Den første fredag i hver måned er der fredagscafé med gratis koncert.

Link: Holstebro Musikskole

 

Overnat i shelter med gyserhistorier

Shelter VoksneFlere steder i Holstebro Kommune kan I overnatte gratis i shelter eller på en primitiv lejrplads, hvor I selv har telt med.
På ”Sjov i Skov” og ”Sjov for Børn” kan I finde lege til en dag i naturen.
Mangler I inspiration til gyserhistorier? Så læs her: Gyserhistorier

Comments are closed.