Juni

Skate på skateboardrampe ved Ulfborg

Skateboard-rampen BørnefamilierTag et smut forbi Vestjydsk Fritidscenter i Ulfborg og brug nogle timer på skateboardrampen, der ligger i teentown bag Fritidscenteret.
Der er også en pumptrackbane til mountainbike og trickryttere, et parkouranlæg, beachvolley, bålplads, streetbasket og meget mere.

 

Fodboldgolf

Fodboldgolf børnefamilierFamiliehygge på Ejsing Fodboldgolf ellerVesterhavets Fodboldgolf, hvor I kan prøve det sjove spil fodboldgolf. I kan sagtens få mange timer til at gå med at  konkurrere mod hinanden. Mindre børn kan også være med. I kan finde inspiration til picnickurven på Sjov for Børn.

 

Badetur til søen Skavemosen

Skavemosen BørnefamilierSkavemosen er klarvandet og fin at bade i og kan specielt anbefales til familier med børn. Der er desuden to grillpladser samt borde/bænke ved søen.

Link: Vis vej

 

Fiskeauktion i Den røde Auktionshal

RødspætteTag til Thorsminde lørdag formiddag i sommerferien og oplev stemningen ved en auktion og nyd de dejlige omgivelser og de lækre fisk, du har mulighed for at købe med hjem. Kom og byd på de lækre, friskfangede fisk.Øl, vand og kaffe, samt en dejlig frisklavet fisketallerken sælges.
Læs mere om fiskeauktionen og andre aktiviteter her.

 

Rap om kap

Rap om kap BeggeStøt kampen mod sclerose og vind  præmier i det store Andeløb i Storåen.

Oplev det traditionsrige arrangement, hvor 3000 små, gule nummererede ænder søsættes i Storåen ved Samaritterhuset på Sveavej. De sætter straks kursen mod Færchtorvet for 10-15 minutter efter start at nå målet ved Storebro, hvor de indfanges. Se information i avisen Holstebro Onsdag.

 

Skt. Hans

Skt. Hans BeggeSkt. Hans kan opleves flere forskellige steder i Holstebro Kommune, tag f.eks. din familie med i Lystanlægget i Holstebro, til en hyggelig aften med taler, sang og ikke mindst se heksen blive sendt til Bloksbjerg.

 

Strandingsmuseum St. George

St. George BørnefamilierVerdens værste skibskatastrofe. Det var hvad der skete juleaften i 1811, hvor to engelske linjeskibe i en orkan strandede ud for tangen ved Thorsminde. Næsten 1400 mænd og drenge druknede i bølgerne. Kun 17 kom levende i land. Katastrofen, som overgik Titanic, blev startskuddet til det redningsvæsen vi har i dag. Besøg museet og oplev katastrofen på nærmeste hold.

Link: St. George

Comments are closed.