Juli

Holstebro i Børnehøjde

Kulturrygsæk BørnefamilierLån en kulturrygsæk på Holstebro Bibliotek og oplev Holstebro i børnehøjde eller tag på mini-orienteringsløb med quiz i Holstebro.

Links:
Kulturrygsækken
Mini-orienteringsløbet

 

Tur til stranden

Thorsminde strand BørnefamilierDer er gode badestrande i Holstebro Kommune. Prøv blandt andet Blå Flag stranden ved Thorsminde, som har flydetov der danner et gigantisk ”badebassin”, der gør badning mere sikkert.

Prøv også Ejsingholm Strand ved Vinderup. Her bader I i Limfjorden, hvor stranden er mere børnevenlig.

 

Kanotur på Storå

Kanosejlads BørnefamilierEn kanotur på Storå er noget I kan være sammen om. For familier med lidt større børn er det oplagt at bruge en sommerdag eller en weekend på at glide gennem vandet og opleve hyggen og roen. En kanotur giver mulighed for at I er aktive sammen, og samtidig får hyggesnakket. Der er flere overnatningsmuligheder langs Storå.

Kanoer lejes gennem Holstebro Turistbureau.

 

Lav dit eget glas

Gammelgaard glas BørnefamilierBesøg Gammelgaard Glas og lav dit eget glas, eller din egen glaskunst. Læs mere om de forskellige workshops – nogle er egnede for børn fra fire år.

Link: Gammelgaard Glas

 

Prøv “Børneruten”

Børneruten BørnefamilierDer er masser af sjove aktiviteter for børnefamilier i Holstebro Kommune og omegn. Du kan læse mere om de forskellige børneruter på Visitlimfjorden.

 

Hjerl Hede –  sommerlevendegørelse

Hjerl Hede BeggeOplev levendegørelsen på Hjerl Hede og prøv nogle af de mange aktiviteter.
I sommerperioden er Hjerl Hede spækket med spændende oplevelser. I kan se, dufte, smage og røre ved livet, som det så ud i Danmark for 100-200 år siden. Hjerl Hede er en ”must see” oplevelse for hele familien.

Link: Hjerl Hede

 

Tur i Friluftsbadet

Friluftsbadet2Badetur i Friluftsbadet i Holstebro på Boldhusgade 1. Her er soppebassin, børnebassin og baner til beachvolley og minifodbold. Få en hyggelig dag med masser af vandpjaskeri og godt humør. Der er en lille kiosk, hvor der kan købes forfriskninger og der er altid livredder tilstede.

Link: Friluftsbadet

Comments are closed.