Februar

Håndbold i Gråkjær Arena

Håndboldkamp BeggeKom til håndboldkamp i Gråkjær Arena  og oplev en spændende og hektisk kamp  med Team Tvis Holstebro.

Link: Håndbold i Holstebro

 

 

Badminton

Badminton BørnefamilierUanset om du bare holder af badminton som motionsform eller har et konkurrencegen der skal testes, har du muligheden i Holstebro Badminton Klub. Klubben er for alle, fra unge til pensionister. Du kan også leje en bane for en aften, hvis du lige skal have testet formen af.

Link: Badminton i Holstebro

 

Tur i Biografen

Biograf BeggeNår vintermørket giver lyst til at hygge sig indenfor, er det tid til at gå i biografen og lune sig med en god film og masser af sprøde popcorn.

Link: Scala Holstebro

 

Brunch på Nr. Vosborg

Brunch Nr. VosborgFebruar måned er et oplagt tidspunkt at forkæle familien på. Tag til søndagsbrunch på herregården Nr. Vosborg og smag på de mange lækre specialiteter fra lokale fødevareproducenter.

Link: Nr. Vosborg

 

Bowling i Holstebro

BowlingBesøg det gratis tre etagers legeland i Bowl ’n’ Fun eller lej en bowlingbane og se hvem der kan vælte flest kegler.

Link: Bowling i Holstebro

 

Basketballcamp i vinterferien

BasketballcampI vinterferien afholder DGI Vestjylland og basketballklubben B71 basketballcamp i Stadionhallen i Holstebro. Basketballcampen er for piger og drenge i alderen 7-16 år.

Link: Basketballcamp

 

Fastelavn

FastelavnsfestHyg dig med en fastelavnsfest. Lav dit eget fastelavsris af kviste og pynt det med crepepapir og slik. Tag til fastelavnsfest og slå katten af tønden.

Comments are closed.