December

Julelevendegørelse på Hjerl Hede

I de første tre adventsweekender er der julelevendegørelse på Hjerl Hede. Tag på besøg i historien og oplev de mange juleforberedelser, som da oldefar og oldemor var børn. Oplev den hyggelige stemning, de mange aktiviteter og kig forbi Skyttegaarden og få lækre æbleskiver.

Link: Hjerl Hede

 

Tur i biografen

December er tid for premierer på en masse nye film, så tag en tur i biografen og hyg jer med popcorn og sodavand. Se de nye og kommende film på Scala Biografenshjemmeside.

 

 

Julemarked på Ausumgaard

Det er altid hyggeligt, når godsejerparret Kristian og Maria inviterer indenfor på Ausumgaard og julemarkedet er ingen undtagelse. Bliv inspirerede i de mange forskellige boder og stande med lokalt producerede lækkerier, og køb ind til julefrokosterne – lokalt og bæredygtigt. Der vil også være kunsthåndværkere og forskellige aktiviteter.

Link: Ausumgaard

 

Juleshopping

Tag på juleshopping i de hyggeligt julepyntede gågader. Husk at se op, så I også får nydt de flotte huse og den fine julebelysning. Hvil benene og få lidt varmt at drikke på en af caféerne.

 

 

Stå på skøjter i anlægget

Hvis vejret er til det, er det hyggeligt at stå på skøjter i Lystanlægget i Holstebro.
Husk penge til skøjteleje og varm kakao.

 

Oplev julen på Nr. Vosborg

Det er ekstra hyggeligt, når det er jul på Nr. Vosborg. De smukke stuer er pyntet op, og det er lige til at tro, at den gamle familien Tang i skødefrakker og balkjoler kommer ind ad døren hvert øjeblik det skal være, for at fejre jul.

Link: Nr. Vosborg

Comments are closed.