August

Krabber, rejer og muslinger

Fange Krabber BørnefamilierRiv en dag ud af kalenderen og fang krabber, fjordrejer og blåmuslinger i Limfjorden ved Ejsingholm Strand. Husk spande og net.

Link: Ejsingholm Strand

 

Holstebro Åben

HolstebroÅben BeggeI slutningen af august er der Holstebro Åben, hvor hele Holstebro summer af oplevelser. Handelslivet, virksomheder, kulturhuse, uddannelsesinstitutioner, museer og kommunale institutioner slår dørene op for alle interesserede. Oplev alt fra rundvisninger, foredrag og udstillinger, til shopping, opvisninger og meget meget mere.

Link: Holstebro Åben

 

Fang makreller ved Thorsminde

Fange Makreller BørnefamilierI august er der gode muligheder for at fange makreller på havnen i Thorsminde. Der er opstillet renseborde til fri afbenyttelse på havnen og der er desuden bord og vask til rengøring af fisk ved Strandingsmuseum Sct. George. Husk at du skal have fisketegn, hvis du er mellem 18 og 65 år. Du kan se fiskekalenderen og købe fisketegn online her.

 

Tag en tur i Lystanlægget

AnlaeggetHolstebro BørnefamilierNyd en sommerdag i lystanlægget i Holstebro, her kan børnene fodre ænder og benytte sig af legepladsen, mens de voksne kan ligge og slappe af med en picnickurv på græsset.

 

Hvor mange elefanter kan du tælle til?

Vildmarksbane Borbjerg Mølle BørnefamilierPå Borbjerg Mølle bor der mange elefanter. Nogle er bittesmå og andre er i fuld størrelse. Fælles for dem er, at alle figurerne er bragt hjem fra hele verden. Du kan også prøve ”Jorden er giftig”-banen og bagefter smage kroens lækre kager.

Link: Borbjerg Mølle

 

Vandretur i Sir/Lyngbjerg Plantage

Sir Lyngbjerg Plantage BørnefamilierSir/Lyngbjerg Plantage er et smukt sted som rammen for en familieudflugt. Her kan I klatre op i Udsigtstårnet og på en klar dag se mange mange kilometer væk.
Der er også fine vandreruter, blandt andet en historisk rute og en skattejagt!

Link: Vis vej

 

Prærievognstur blandt bisoner

Bison BørnefamilierNår onkler og tanter, fætre og kusiner er på besøg, er det oplagt at tage på bisontur! På Nørre Kærgaard Bisonfarm kan I komme helt tæt på bisonerne og opleve hvor enorme de dyr indianerne levede af er. I kan også købe bisonkød med hjem.

Link: Bison

Comments are closed.