April

Vildmarksbane på Borbjerg Mølle Kro

Borbjerg Mølle BørnefamilierKom og prøv en skøn naturlegeplads med gynger, svævebane, klatrestativ, balance-stubbe, udskåret træ-krokodille og et trætog. Derudover er der mulighed for at svinge sig over bækken i et reb, eller balancere over bækken på en træstamme. Der er også lamaer, geder, næsebjørne og æsler, som er tamme.

Link: Borbjerg Mølle Kro

 

Undrekammeret på Holstebro Kunstmuseum

Undrekammeret Holstebro Kunstmuseum BørnefamilierPå Kunstmuseet i Holstebro er der meget mere end bare billeder og skulpturer. I kælderen findes det spændende Undrekammer, hvor der er mærkelige, uhyggelige, interessante, sjove og skøre ting fra hele verden, blandt andet et skrumpehoved!

Link: Holstebro Kunstmuseum

 

 

Tur på skovlegepladsen

Skovtur BørnefamilierI Holstebro Kommune er der mulighed for mange forskellige naturoplevelser. Flere forskellige steder er der naturlegepladser, hvor der er mulighed for at boltre sig. Tag en madpakke med og kom helt tæt på naturen.

– Nørhede skovlegeplads
– Skovlegepladsen i Borbjerg Plantage
– Naturlegepladsen i Præstbjerg Plantage

Link: Visitholstebro.dk

Køerne kommer på græs

Køerner kommer på græs BørnefamilierHvert år i midten af april kommer køerne på græs, og det er en sjov oplevelse at se hvordan køerne bliver som små kalve, når de kommer fra stalden og ud på de grønne marker. Besøg en af de åbne gårde og se køerne danse.

Link: Økodag

 

Aktiv i naturen

Cykeltur i det grønne BørnefamilierI brochuren ”Aktiv Guide”, som du kan få på Holstebro Turistbureau, kan du finde masser af inspiration til cykel-, ride-, og løberuter i naturen. I brochuren er der også forslag til gode steder for mountainbike.
Du kan også finde inspiration til aktive oplevelser på: visitholstebro.dk

 

Grønne fingre og glade børn

Planter og Blomster Jerspers planteskole BørnefamilierHaven er et hyggeligt familieprojekt, hvor I kan være sammen om at dyrke jeres egne grøntsager eller se hvordan små frø kan blive til kæmpe solsikker. Har I hang til planter og blomster og har I krukker eller en have der trænger til at blive frisket op med smukke blomster, er det skønt med et besøg på en af de mange forskellige planteskoler i området. Ud over det store udvalg af blomster, buske og træer kan I også få rådgivning til hvordan I plejer haven og hjælp til en hel eller delvis omlægning, hvis den eksempelvis skal gøres mere børnevenlig.

 

Fang fisk ved Thorsminde

Fange fisk Thorsminde BørnefamilierVed Thorsminde Havn er der gode muligheder for at fange fisk året rundt. Der er opstillet renseborde til fri afbenyttelse på havnen og der er desuden bord og vask til rengøring af fisk ved Strandingsmuseum Sct. George. Husk at du skal have fisketegn, hvis du er mellem 18 og 65 år. Du kan se fiskekalenderen og købe fisketegn online her: Thorsminde Havn

Comments are closed.