Oplevelseskalender

med tekst ungemed tekst børne familier

I Holstebro Kommune er der rigtig mange muligheder for at få gode oplevelser i fritiden. Uanset om du er til holdsport, aktive naturoplevelser, kunst- og kulturoplevelser eller hygger dig bedst ved at nørkle med kreative projekter alene eller sammen med andre, er der noget for dig.

DSC_0060_redigeret_Download_til_pressebrug_RGB_5592Som nytilflytter kan du måske føle, at det er lidt uoverskueligt at få kendskab til hvad fritiden kan udfyldes med, i det område du lige er flyttet til. For at gøre det lettere, har vi lavet en oplevelseskalender, som du kan bruge til inspiration til hvad du kan lave i fritiden. Oplevelseskalenderen er opdelt i to, hvor den ene har fokus på børnefamilier og den anden har fokus på unge og voksne. For hver måned i året er der en række forslag til forskellige aktiviteter og oplevelsesmuligheder. Brug oplevelseskalenderen som udgangspunkt for et aktivt fritidsliv, men husk, at der er langt flere fritidsoplevelser i Holstebro Kommune end der er nævnt i kalenderen.

OBS: En del af de forslag der er nævnt i kalenderen er aktiviteter og oplevelsesmuligheder, der er årligt tilbagevendende på det pågældende tidspunkt. Hvis det er tilfældet, fremgår det af teksten, med omtrentligt tidspunkt. Et eksempel er Jule-levendegørelsen på Hjerl Hede, som altid finder sted i de tre første adventsweekender.

VinterFraAnlæggetDe aktiviteter og oplevelsesmuligheder, hvor der ikke står et tidspunkt angivet, skal udelukkende betragtes som inspiration til den pågældende måned. I stort omfang vil disse aktiviteter og oplevelser også være en mulighed i andre måneder.

Rigtig mange af de byer der er i Holstebro Kommune har deres egen hjemmeside, hvor du kan finde information om hvad der er aktuelt netop der. De forskellige lokale aktiviteter er også en god indgangsvinkel til at få lært dine nye naboer at kende og få skabt et nyt netværk, så du hurtigt bliver en del af din nye hjemegn.

Se større og tilbagevendende events på holstebroevent.dk.

Rigtig god fornøjelse!

 

Comments are closed.