Nattelivet i Holstebro

diskotekNår aftenen falder på i Holstebro Kommune, er der stadig mange ting at foretage sig. Det er næsten altid muligt at finde et kulturelt arrangement, uanset om det er teater eller koncert, en sportevent eller møde i den lokale forening. Har du i stedet ønske om at tage en tur i byen, har Holstebro et meget varieret byliv, hvor du finder alt fra små hyggelige værtshuse, hvoraf der må ryges på enkelte, til livlige diskoteker. En stor del af Holstebros gå-i-byen steder er centreret i Østergade, Lille Østergade og Brotorvet, hvor byens diskoteker og en stor del af værtshusene ligger. Du finder dog også værtshuse og bodegaer, som ligger lidt mere spredt i Holstebro.

Selvom der er gang i gaden, er der ret trygt i Holstebros natteliv. En faktor, der er med til at gøre dette er, at Natteravnene er til stede i nattemiljøet fredag og lørdag aften og nat. Du kan læse mere om Natteravnene her.

Klik videre på de forskellige links i højre side og læs mere om de forskellige steder, så du præcis ved hvor du skal tilbringe de tidlige og sene aftentimer. I linkboksen i højre kolonne er der et direkte link til de forskellige værtshuse og diskoteker. På Night Out Holstebro finder du gode tilbud fra barer og diskoteker og en del af de særlige arrangementer, der foregår om aftenen i Holstebro.

 

Comments are closed.